‘LG G7 komt in mei en wordt duurder’

LG heeft in tegenstelling tot veel andere fabrikanten nog niet haar vlaggenschip voor 2018 getoond. Er is nu echter meer nieuws bekend geworden over de LG G7, waarbij we meer te weten komen over de mogelijke release en de prijs van het toestel.

LG G7 in mei

LG moet met de LG G7 flink uitpakken, want de concurrentie zit absoluut niet stil. Het moet de concurrentie aangaan met de Samsung Galaxy S9, Huawei P20 en de Sony Xperia XZ2. Volgens nieuwe informatie zal de LG G7 (als dat inderdaad de definitieve naam wordt) in mei van dit jaar gepresenteerd worden. We hebben al live-foto’s en mogelijke renders gezien, en op die datum volgt dus de officiële presentatie.

LG G7 render

In de zomer van 2018 zal waarschijnlijk een LG G7+ aangekondigd worden, al zijn details hierover niet bekend. Wel bekend is dat het toestel 100 euro duurder gaat kosten dan de LG G6; waardoor we rekening moeten houden met een bedrag van 849 euro. LG heeft nog flink wat goed te maken met de tegenvallende verkoopcijfers van voorgaande modellen. Toestellen als de G2 en G3 verkochten als warme broodjes, maar na de G4 ging het bergafwaarts met de LG G5 als dieptepunt. De toestellen worden doorgaans enorm hoog geprijsd, terwijl deze enkele maanden later voor veel minder in de winkels liggen. Dit zien we bijvoorbeeld ook terug bij de LG G6, die nu nog maar 400 euro kost.

De LG G7 krijgt high-end specs met een 3000 mAh accu, Quad-DAC, een OLED-display met notch en een Snapdragon 845 processor. Ook een dual-camera en vingerafdrukscanner mogen niet ontbreken op de specsheet. Definitieve details komen we in mei dus te weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel