LG ontkent aantijgingen over vertraagde LG G7

LG heeft na weken van geruchten meer details gegeven over de toekomst van de LG G-serie. Eerdere berichten gaven aan dat de LG G7 vertraagd zou zijn en mogelijk niet de naam LG G7 mee zou krijgen. Volgens LG is dit ’toch’ allemaal niet waar.

LG doet boekje open over G7

De opvolger van de LG G6 zou eerst geen G7 gaan heten, maar even later weer wel. Tevens werd laatst bekend dat het ontwerp van de LG G7 terug naar de tekentafel is gegaan. Volgens een eerder bericht van de Koreaanse krant Korea Herald zou LG de G7 aan willen passen qua design en prestaties. Nu heeft LG officieel gereageerd op alle geruchten en berichten.

LG G6 vergrendelscherm

De reactie van LG tegenover Engadget is als volgt;

“Some stories have reported that LG’s mobile division is delaying the release of the G7 in order to reevaluate its performance and design. This is inaccurate. Preparations for the launch of the G6’s successor are on schedule.”

Samengevat betekent dit dat LG aangeeft dat de voorbereidingen voor de lancering van de opvolger van de LG G6 op schema ligt. In dezelfde verklaring wordt ook nogmaals bevestigd dat LG haar energie liever wil steken in zinvolle producten, in plaats van dat er iedere jaar volgens een schema een nieuw toestel uitgebracht wordt.

Wanneer de tijd daarvoor het meest geschikt is, zal de LG G7 aangekondigd worden, zo laat LG weten. Als we dit zo lezen, gaan we er vanuit dat LG het toestel wel gewoon LG G7 zal noemen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel