LG G7 specificaties opgedoken: 2x dual-camera, Snapdragon 845, OLED en meer

Samsung zou volgens de nieuwste berichten over de LG G7 haar borst nat kunnen maken. Een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft nu meer details bekend gemaakt over het nieuwe toestel. Wat worden de specificaties en wat kunnen we verwachten van de LG G7?

LG G7 specificaties opgedoken

Doorgaans is de bron ETnews uit Korea goed op de hoogte van ontwikkelingen in de telecomwereld. De bron weet nu meer informatie te delen over de LG G7. Gisteren schreven we dat de opvolger van de G6 zoals het er nu naar uitziet gewoon LG G7 gaat heten, nu die naam zelf op de website van LG is opgedoken. De mogelijkheid werd toen nog geacht dat het toestel met een Snapdragon 835 processor uitgerust zou worden, dit zal volgens de nieuwe berichten toch niet het geval zijn.

LG zal de G7 vermoedelijk uitrusten met een Snapdragon 845 processor, waarmee het direct de high-end chipset van Qualcomm in huis heeft. Verder zal het toestel dunne schermranden hebben en beschikken over een OLED-display, net als bij de LG V30. De rekenkracht is dik in orde met 6GB aan RAM-geheugen. De Koreaanse smartphone is voorzien van IP68-certificering en dus stof- en waterdicht.

Zowel aan de voor- als aan de achterkant zal het toestel beschikken over een dual-camera. Bij de G6 was de front-camera nog een minpunt, want de kwaliteit liet erg te wensen over. Dat probleem lijkt LG volgens de nieuwe geruchten nu aan te willen pakken. De LG G7 zal tevens de eerste LG-smartphone zijn met een irisscanner waarmee het toestel ontgrendeld kan worden, samen met de vingerafdrukscanner en de gezichtsherkenning. De G7 zal verder voorzien zijn van draadloos opladen en zoals gisteren opgedoken, Quick Charge 4; de accucapaciteit is nog niet bekend. Ook een FM-radio zal aanwezig zijn, dit is vrij uniek voor een smartphone anno deze tijd.

Onbekend is nog wanneer het toestel zal worden gepresenteerd, dit is met of na het Mobile World Congress. Volgens de bron is het medio maart.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel