‘Aankondiging van opvolger LG G6 (niet de G7), komt pas na Mobile World Congress’

Volgens de laatste informatie uit Korea zal LG haar nieuwe high-end smartphone niet tijdens het Mobile World Congress presenteren. De Koreaanse fabrikant zou volgens de laatste berichten de nieuwe smartphone pas in maart aankondigen. Eerder werd al duidelijk dat de telefoon vermoedelijk niet de naam LG G7 krijgt.

Opvolger G6 in maart?

Hoewel de verwachting is dat bijvoorbeeld Samsung haar nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S9, aankondigt rondom het Mobile World Congress, is dit bij LG toch een ander verhaal geworden. Eerdere berichten spraken over een introductie van de vermeende “LG G7” tijdens het Mobile World Congress, of zelfs in januari. De G5 en G6 werden destijds wel tijdens het MWC gepresenteerd, maar mogelijk kiest LG nu voor een eigen event, net als bij de G4.

LG G6

De opvolger van de LG G6 zou volgens de laatste berichten uit Zuid-Korea in maart aangekondigd moeten worden. Medio april zou de high-end smartphone dan in de Koreaanse winkels moeten liggen. Onze verwachting is daarmee dat het toestel op zijn vroegst pas in mei in Nederland te koop zal zijn. Als dit klopt zal LG het nóg moeilijker krijgen, omdat de verwachting is dat Samsung de Galaxy S9 al eerder in de winkels legt.

Onlangs werd bekend dat LG kiest voor een nieuwe modelnaam voor de opvolger van de G6. De verwachting daarbij is dat het toestel niet de naam LG G7 zal krijgen. Wat de nieuwe naam dan wel wordt, is niet duidelijk. Dit weekend schreven we onze LG V30 review, een uitgebreide smartphone, maar wel met een concurrent uit eigen huis; de LG G6, die nu heel interessant geprijsd is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Het toestel in de header is de LG Q6

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel