‘LG G6 ontvangt in februari de update naar Android 8.0 Oreo’

We hebben al meerdere berichten voorbij zien komen over de LG G6 en de verwachte Android Oreo update. Zo zagen we vorige week screenshots en komen we nu meer te weten over de uitrol van Android 8.0 Oreo voor de G6.

Oreo in februari voor G6?

De LG G6 was dé high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant uit 2017. Nog altijd is het een erg goed toestel, zo weet ik uit eigen ervaring. Inmiddels is de prijs flink gedaald en heb je een uitgebreide smartphone in bezit. Wel moet het updatebeleid nog verbeteren, zo schreven we in ons opiniestuk.

LG G6 design

Nadat we vorige week de eerste screenshots te zien kregen van een beta-versie, krijgen we nu iets meer informatie over de uitrol van de update. De lokale afdeling van LG in het Midden-Oosten heeft in een reactie aangegeven dat de LG G6 waarschijnlijk in februari 2018 de update krijgt naar Oreo. Echter geldt dit voor de H870S, een andere versie dan die in Nederland uitgebracht is (H870).

We moeten dus nog even wachten op de uitrol voor de Europese markt, maar hebben nu wel een iets betere indicatie. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er hierover meer informatie is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel