LG begint met uitrol Android 8.0 Oreo beta voor LG G6 (screenshots)

Nadat gisteren bekend werd dat LG gestart is met het uitrollen van Oreo voor de V30, is nu ook de G6 aan de beurt. LG is namelijk begonnen met het verspreiden van Android 8.0 Oreo voor het vlaggenschip van begin dit jaar.

Oreo op komst voor de LG G6

De LG V30 krijgt in thuisland Zuid-Korea vanaf nu de update naar Android 8.0 Oreo uitgerold, zo schreven we gisteren. Verwacht wordt dat de nieuwe Android-versie in de komende tijd ook in Europa zal verschijnen voor het toestel uit de V-serie. Echter heeft LG begin dit jaar nog een high-end smartphone uitgebracht; de LG G6.

Ook de LG G6 kan de update binnenkort in ons land verwachten, want in China is het bedrijf inmiddels begonnen met het uitrollen van de beta-versie van Android 8.0 Oreo. Samen met Oreo wordt de interface van de LG skin ook licht aangepast. We zien enkele visuele aanpassingen in de skin, en natuurlijk de nieuwe functies die Oreo toevoegt. Denk hierbij aan Picture-in-Picture en de Notification Dots. De screenshots hieronder geven een eerste indruk van de nieuwe vormgeving.

LG G6 Android Oreo beta

Het is nog niet bekend of China ook het eerste land is dat de update krijgt. We vermoeden dat dit ook Zuid-Korea zal zijn. Onbekend is ook wanneer LG de definitieve update zal verspreiden. Wij verwachten ergens in het eerste kwartaal van 2018. We houden je op de hoogte zodra er hierover meer informatie is.

Vorige week verscheen na lange tijd de beveiligingsupdate van november 2017 voor de LG G6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel