LG G7 renders tonen nieuw toestel in volle glorie, met notch

LG wil dit jaar met de LG G7 komen. In de afgelopen maand (die nog maar een week jong is) zijn we al het één en ander te weten gekomen. Het toestel werd in het geheim al getoond aan een klein publiek op het MWC. Nu zien we nieuwe LG G7 renders.

LG G7 renders

Vorige week verschenen de eerste live foto’s van de G7. De smartphone werd namelijk op het Mobile World Congress achter gesloten deuren getoond aan een kleine groep mensen. Het bedrijf wil voor de LG G7 gebruik maken van een nieuw design; hoewel nieuw, we zien een ‘notch’, de inham boven het scherm. Verschillende fabrikanten hebben voor dit jaar hun nieuwe smartphone van een notch voorzien.

LG G7 render

Op basis van de tot nu toe bekende informatie en de foto’s die nu bekend zijn, heeft Ben Geskin, bekend van de concept-renders, de LG G7 beter in beeld gebracht. Hierbij zien we renders van de nieuwe LG G7. Aan de achterzijde zien we de dual-camera en de vingerafdrukscanner. Aan de voorkant zien we dunne schermranden, hoewel aan de onderzijde nog wel een schermrand is te vinden.

De precieze specificaties zijn nog niet helemaal bevestigd, maar er zijn al wel aanwijzingen. Er wordt gesproken over een 6,0 inch OLED-display met een resolutie van 3120 x 1440 pixels. Ook zal de smartphone voorzien zijn van een Snapdragon 845 processor en 6GB RAM-geheugen met een interne opslagruimte van 128GB. Mogelijk wordt het toestel in de lente aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel