LG gaat LG G6 en V30 bijwerken naar Android 8.1 Oreo

De Koreaanse fabrikant LG heeft meer informatie gedeeld over de komende updates voor de LG V30 en G6. Beide toestellen zullen worden bijgewerkt naar Android 8.1 Oreo.

V30 en G6 naar Android 8.1

Hoewel we nog altijd zitten te wachten op de update naar Android 8.0 Oreo voor de G6 en V30, is nu al meer informatie bekend gemaakt over Android 8.1 Oreo. De update zal in ieder geval door LG verspreid worden naar deze twee toestellen. Dit heeft LG naar aanleiding van het onlangs aangekondigde Android Enterprise Recommended programma bekend gemaakt.

Eén van de eisen van dat programma is dat er met regelmaat beveiligingsupdates en software-updates uitgebracht worden. LG heeft nu naar aanleiding van dit programma bekend gemaakt dat zowel de LG V30 als de LG G6 bijgewerkt zullen worden naar Android 8.1 Oreo. De twee toestellen waren al opgenomen in het programma van Google, waarbij advies gegeven wordt voor het kiezen van een zakelijk toestel.

Op dit moment is onduidelijk wanneer de twee devices geüpdatet zullen worden. In Korea en China worden voor beide toestellen beta-testen uitgevoerd, maar in Europa is er nog niks bekend. Daarbij is ook niet duidelijk of de toestellen direct vanaf Nougat bijgewerkt worden naar Android 8.1 of dat ze toch nog een tussenstap naar Android 8.0 nemen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel