Onofficiële versie Google Camera-app werkt nu met LG G6, G5 en V30

De Google Camera app was ooit voor alle toestellen in de Play Store te vinden, maar is nu enkel nog voor Nexus- en Pixel-devices bestemd. Een enthousiaste ontwikkelaar heeft de applicatie nu beschikbaar gemaakt voor de LG G6, V30, G5 en andere LG-toestellen.

Google Camera voor LG

De Google Camera app is geliefd bij een grote groep gebruikers. De applicatie biedt voldoende extra’s in een minimalistisch jasje. Waar de app eigenlijk alleen beschikbaar is voor de Pixel- en Nexus-toestellen, heeft de Android community nu de app aangepast voor LG toestellen. Hierbij is er ondersteuning voor de toestellen met een dual-camera.

Google Camera LG

Vooral interessant is de HDR+ support, deze feature wordt geroemd als een fijne functie die je foto’s nog beter maakt. De Google Camera app werkt dankzij enthousiaste ontwikkelaars nu op de LG G6, LG V30, LG V20 en LG G5. Het gaat om een beta-versie waarvan verschillende versies beschikbaar zijn.

De verschillende versies van de app zijn beschikbaar via deze website. Het kan zijn dat niet alle functies even goed werken op je toestel. Soms moeten er instellingen aangepast worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel