LG G7 (Neo) stiekem toch op MWC opgedoken in video; ook V35 en Q7 op komst

Evan Blass is een doorgewinterde leaker in de telecomwereld. Opnieuw weet hij interessante informatie naar buiten te brengen over de plannen van LG. We zien een video waarin op het Mobile World Congress toch stiekem de LG G7 (Neo) is getoond. Daarbij worden ook nieuwe toestellen en een nieuwe smartwatch verwacht.

LG G7 en meer op komst

LG heeft tijdens het Mobile World Congress geen bijzonderheden verricht dit jaar. We zagen de LG V30S ThinQ en in de week voorafgaand aan de beurs de nieuwe LG K-serie (2018). Toch is de Koreaanse fabrikant betrapt met een nog niet aangekondigd toestel. Het zou volgens de LG G7 (Neo) gaan, waarbij de naam Neo een codenaam voor intern gebruik zou zijn. Een Israëlische website is het toestel tegengekomen en we komen tot wat nieuwe inzichten.

LG G7 Neo MWC

De LG G7 (Neo) zal voorzien zijn van een notch, een trend die we tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress vaak zagen terugkomen. Dit is een inham aan de bovenkant van het scherm zoals we bijvoorbeeld bij de iPhone X zagen. De LG G7 zoals deze nu is opgedoken krijgt een 6,0 inch OLED-display met een resolutie van 3120 x 1440 pixels. Tevens wordt het toestel voorzien van een Snapdragon 845 processor.

LG G7 Neo

Er is nog meer bekend over het toestel. LG zal de G7 voorzien van een dual-camera met tweemaal een 16 megapixel camera. Hierbij is de hoofdsensor voorzien van een diafragma van f/1.6 en de groothoeklens op f/1.9. Aan de voorzijde is een 8 megapixel camera en de accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. Er komt 4GB/6GB RAM en 64GB/128GB opslagruimte. Ook zien we een glazen behuizing met aan de achterkant een vingerafdrukscanner.

Volgens Evan Blass, de bekende leaker in de telecomwereld, is het goed mogelijk dat de huidige G7 zoals hier op beeld te zien is, de vervanger is van de eerder opgedoken LG Judy. Volgens de leaker zal LG niet alleen binnenkort met de LG G7 komen, maar ook met een nieuwe LG V35 en een nieuwe LG smartwatch. Deze zouden ook al op het event achter gesloten deuren getoond zijn, maar informatie en beelden hiervan ontbreken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel