LG G7 te zien in nieuwe renders; met andere opstelling dual-camera

Aan de hand van de tot nu toe opgedoken beelden en details, zijn nieuwe renders verschenen van de LG G7. We zien hier een toestel, inclusief 3,5 millimeter aansluiting en dual-camera.

LG G7 in CAD renders

De LG G7 wordt het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant, als opvolger van de LG G6 en misschien ook wel direct de V30. De smartphone is al meerdere keren verschenen in het geruchtencircuit, waarbij we de telefoon van verschillende kanten hebben gezien.

LG G7 render

Leaker OnLeaks heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de LG G7. Het gaat hier om renders die gemaakt zijn aan de hand van de eerder verschenen beelden en de tot nu toe bekende informatie. Met dit soort renders hebben we in het verleden al een goed beeld gekregen van andere smartphones, en nu dus van de LG G7.

Op de foto’s en in de video zien we een strak vormgegeven toestel met zeer dunne schermranden. Ook zien we de bekende notch (een inkeping aan de bovenkant van het scherm) en een 3,5 millimeter aansluiting aan de onderzijde. Opvallend is de plaatsing van de dual-camera; in tegenstelling tot de G5, G6 en V-serie is deze niet in horizontale, maar in verticale opstelling geplaatst. We zijn benieuwd of we hiermee dus ook brede groothoek foto’s kunnen maken.

Aan de zijkanten zien we de volumetoetsen en de power-button, maar ook nog een extra knop. Bereidt LG hier een concurrent voor Samsung Bixby voor, of geeft LG ons de mogelijkheid om met een druk op de knop een app naar keuze te openen?

Volgens eerdere rapporten wordt de introductie van de LG G7 in juni van dit jaar verwacht. Er wordt gesproken over een Snapdragon 845, 6,0 inch display, 4/6GB RAM en een 16MP dual-camera. Zodra hierover meer bekend is, zullen we je uiteraard op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel