LG G7 ThinQ krijgt Super Bright Display met enorme helderheid

Hoewel LG de G7 ThinQ nog niet officieel heeft aangekondigd, heeft de fabrikant al onthuld dat de G7 ThinQ een geweldig 6,1 inch LCD scherm zal krijgen. LG noemt dit scherm een Super Bright display. En dit scherm heeft iets speciaals.

Super Bright Display

LG heeft alvast onthuld dat de G7 ThinQ een super helder beeldscherm zal meekrijgen van maar liefst 1000 nits, wat erg veel is voor een scherm van een smartphone. Ter vergelijking: de LG G6 heeft een maximale helderheid van 564 nits en de V30 maximaal 616 nits. Ideaal voor gebruik in de fel zonlicht.

LG G7 ThinQ scherm

Nu lijkt het vanzelfsprekend dat dit Super Bright scherm niet erg batterijvriendelijk zal zijn, maar volgens LG is dit scherm 30% zuiniger dan het scherm van de LG G6. Het 6,1 inch scherm zal een resolutie van 3120 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 19.5:9 meekrijgen. Ook zal het scherm een notch hebben en er zal een speciaal instellingenmenu voor het scherm zijn, zodat je het scherm kan aanpassen naar je eigen voorkeur en de notch kunt uitschakelen.

Verwacht wordt dat de LG G7 ThinQ een Snapdragon 845 processor en 4GB RAM zal meekrijgen met 64GB aan opslagruimte. Verder zal de vingerafdrukscanner op de achterkant zitten en zal de LG G7 ThinQ over een dubbele camera beschikken. Opvallend is dat de aan- en uitknop aan de rechter zijkant zal zitten en een speciale knop aan de linker zijkant zitten om Google Assistant te openen. De LG G7 ThinQ zal tijdens een event in New York op 2 mei worden aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel