Evan Blass deelt duidelijke persfoto’s van nieuwe LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ aankondiging staat gepland voor 2 mei, over iets meer dan een week. Echter heeft Evan Blass alvast een duidelijk voorproefje gegeven van hoe de LG G7 (ThinQ) eruit zal komen te zien dankzij persfoto’s.

Persfoto’s van LG G7 ThinQ

LG heeft bevestigd dat het op 2 mei de aankondiging zal houden van de nieuwe high-end smartphone; de LG G7 ThinQ. Of er ook een niet-ThinQ versie uitkomt, is onduidelijk, maar qua design zullen de toestellen elkaar waarschijnlijk niet ontlopen.

De doorgaans goed geïnformeerde leaker Evan Blass heeft nu duidelijke persfoto’s gedeeld van de nieuwe LG G7 ThinQ. Het toestel zal dunne schermranden krijgen met afgeronde hoeken en de inmiddels bekende notch. Aan de onderzijde zien we een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset, samen met een USB-C poort.

LG G7 ThinQ

Opvallend is dat er onder de volume-toetsen aan de linkerkant, nog een extra toets zit. Dit zagen we bijvoorbeeld bij de Galaxy S9 ook; daar dient hij voor spraakassistent Bixby. Bij de LG G7 zou deze mogelijk dienen voor een snelkoppeling naar Google Assistent.

Aan de achterzijde zien we de dual-camera in verticale opstelling. Dit is anders dan hoe we het bij eerdere LG-smartphones zagen zoals de LG V30 en LG G6; daar zat deze in horizontale opstelling. Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig. De achterzijde lijkt van metaal; maar het kan goed zijn dat hier net als bij de G6 een glazen laag overheen ligt.

Op 2 mei zullen we je uiteraard op de hoogte houden van de aankondiging van het nieuwe toestel van LG.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel