LG G6 krijgt update met gezichtsherkenning en meer nieuwe functies

LG is begonnen met het verspreiden van een nieuwe, interessante software-update voor de LG G6. Het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant krijgt bijvoorbeeld gezichtsherkenning en verschillende andere verbeterde functies.

Gezichtsherkenning voor LG G6

De LG G6 is het high-end toestel van LG voor dit jaar. De telefoon voert de strijd met andere toestellen zoals de Samsung Galaxy S8, Huawei P10 en HTC U11. In april schreven we al over 3D-gezichtsherkenning bij de G6, maar nu heeft LG de update klaar. Gisteren werd de LG G6+ aangekondigd, en bij deze aankondiging is nu ook bekend geworden dat de update vanaf nu verspreid zal worden.

LG G6 gezichtsherkenning

Net als bij de Samsung Galaxy S8 kun je dus je telefoon ontgrendelen door ernaar te kijken. Daarbij belooft LG dat dit zelfs werkt wanneer het scherm uitgeschakeld is. Verder geeft de fabrikant aan dat de G6 nog beter met het energieverbruik omgaat in standby-modus. Een andere verbetering is dat de camera-app aangeeft als je vingers in beeld zijn, zodat je niet meer een foto maakt waar je vinger ook op te zien is.

In onze LG G6 review lees je alles over dit erg fijne toestel. De update is momenteel alleen beschikbaar in Korea, maar zal binnenkort ook in de rest van de wereld uitgerold worden, zo is de verwachting.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel