LG G6: beveiligingsupdate januari 2019 beschikbaar

LG heeft haar vlaggenschip uit 2017, de LG G6, voorzien van een nieuwe update. De smartphone wordt geüpdatet met de beveiligingsupdate van januari. Er lijkt een iets meer constante lijn in te zitten, in het updatebeleid voor het toestel.

Januari-patch voor LG G6

De LG G6 werd in 2017 uitgebracht en was het high-end toestel van de Koreaanse fabrikant. We waren in onze LG G6 review positief over het toestel; al moet LG zich nog altijd bewijzen met het updatebeleid. De LG G6 kreeg in december voor het laatst een update; die van november 2018.

LG G6 beveiligingsupdate januari 2019

Nu, twee maanden verder wordt de LG G6 in Nederland opnieuw voorzien van een nieuwe software-update, zo zien we op de G6 op de redactie en meldt Leon ons. Deze update brengt de beveiligingsupdate van januari; dit terwijl de update van maart volgende week door Google gepresenteerd zal worden. Toch is het goed te zien dat LG de G6 niet is vergeten. Zover bekend brengt de update geen verdere veranderingen. De update heeft versienummer V20h-JAN-10-2019 en is 134,36 MB groot.

Zodra deze update beschikbaar is voor je device, krijg je hiervan een melding op je toestel. Je kunt eventueel via instellingen handmatig controleren op updates. Android Pie zal, zo wist LG eerder te melden, ook beschikbaar komen voor het toestel, maar zal dit op zijn vroegst pas eind 2019 gebeuren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel