LG G6 ontvangt beveiligingsupdate augustus 2018 in Nederland

De bezitters van de LG G6 kunnen een nieuwe update binnenhalen voor hun smartphone. LG is gestart met het uitrollen van beveiligingsupdate augustus 2018 voor het toestel dat vorig jaar werd uitgebracht als high-end smartphone.

LG G6: beveiligingsupdate augustus

Het was weer even wachten op een update voor de LG G6, maar eindelijk is er weer een update. In Nederland is de Koreaanse fabrikant gestart met het updaten van de LG G6. Dit toestel werd vorig jaar uitgebracht als high-end smartphone, maar qua updatebeleid doet het ons niet echt denken aan een high-end toestel. Toch heeft LG het iets meer op rit gekregen, zo kunnen we concluderen. De laatste update voor de G6 was beveiligingsupdate juni, maar nu is het dus tijd voor beveiligingsupdate augustus. De update van juni zorgde overigens ook voor een erg slecht uithoudingsvermogen, hopelijk zijn die problemen met deze update ook aangepakt.

LG G6 beveiligingsupdate augustus 2018

Het is niet de nieuwste update, dat is die van september. We verwachten dat LG samen met deze patch van augustus, ook de kwetsbaarheden oplost die Google met de update van juli heeft toegevoegd. Beveiligingsupdate augustus 2018 voor de LG G6 heeft een grootte van 134,56 MB en heeft als versie V20c-AUG-17-2018. Je krijgt een melding op je telefoon als de update er is, maar je kunt ook handmatig controleren. Hiervoor ga je naar Instellingen > Algemeen > Update Center.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel