LG G6: nieuwe update brengt ThinQ-branding en Ai-functies en juni patch

Er staat een nieuwe update klaar voor de LG G6. De high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant van vorig jaar wordt uitgebreid met nieuwe features. Hierbij is er de LG G6 ThinQ branding en nieuwe functies voor de camera.

LG G6: nieuwe Ai-functies in camera

De camera-app van de LG G6 biedt na de update enkele nieuwe features. Deze Ai (kunstmatige intelligentie) functies hebben betrekking op de mogelijkheden binnen de app. Er is integratie van QLens, de eigen assistent van LG binnen de camera. Deze helpt je met het identificeren van objecten en dingen. Tevens kun je Google Lens/Google Assistant gebruiken in de camera-app. Tot slot is er de functie ‘Heldere camera’ ofwel Bright mode. Hiermee kunnen heldere en duidelijke foto’s en video’s gemaakt worden in het donker. Deze werkt niet in UHD en 60fps.

LG G6 V20b update juni

Juni patch en meer

De LG G6 update heeft versienummer V20b-JUN-11-2018 en brengt nog meer verbeteringen. Gebruikers zien nu bij het opstarten niet meer alleen LG G6 staan als model, maar LG G6 ThinQ. Dit heeft betrekking op de nieuwe features die zijn toegevoegd aan het toestel. Tevens heeft LG de beveiligingsupdate van juni toegevoegd aan de update.

Helaas zie ik ook dat Amazon Assistant en opnieuw de Facebook app worden toegevoegd met de update. Wanneer de update voor jouw LG G6 beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon. Het kan zijn dat het even duurt voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Bij instellingen > algemeen > Update Center > software-update kun je handmatig controleren of de update voor je LG beschikbaar is.

Leestip: De 22 beste LG G6 tips: haal alles je uit je nieuwe smartphone

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel