LG G6: laatste update zorgt voor dramatisch uithoudingsvermogen

LG bracht in juli (na vrij lange tijd) een update uit voor de LG G6. De update leek vooral goed nieuws te melden, maar niets is minder waar. LG G6-bezitters melden problemen met het accuverbruik. Maar er zijn nog meer problemen.

Accuverbruik LG G6 dramatisch

Om eerlijk te zijn, LG G6-bezitters hebben het niet heel makkelijk. Waar een groot aantal fabrikanten met grote regelmaat updates uitbrengen voor hun belangrijke toestellen, laat LG het toch steeds weer op het beloop. Zo’n twee weken geleden werd de juni-patch, samen met Ai-functies uitgebracht als update. Echter levert de update veel problemen op.

Na de update gaat de accu vele malen minder lang mee. De berichten hierover stromen binnen bij DroidApp en ook op fora wordt hierover geklaagd. Ikzelf kan dit nieuws bevestigen; bij gewoon gemiddeld gebruik en twee uur screen-on-time is de accu leeg. Een dramatische, zeer slechte prestatie.

accuverbruik LG G6

Andere problemen

Daarnaast melden gebruikers ook haperingen, zogenoemde lags in de software. Het maken van een foto via WhatsApp duurt vele seconden omdat de camera-app zich niet snel laat openen. De camera-app zelf behoort na de update ook zeker niet meer tot de snelste. Een factory-reset waarbij het toestel teruggezet wordt naar fabrieksinstellingen bieden geen oplossing.

We hopen van harte dat LG dit probleem serieus neemt en snel een update uitbrengt voor het toestel. En zeker dat dit niet zolang duurt als anders bij LG. We houden je op de hoogte zodra er meer bekend is over een update voor de LG G6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel