Android beveiligingsupdate januari 2019: 27 patches deze maand

Op iedere eerste maandag van de maand brengt Google een nieuwe security-patch uit voor het Android-besturingssysteem. Dit keer staat Android beveiligingsupdate januari 2019 live.

Android beveiligingsupdate januari 2019

De eerste security-patch van het nieuwe jaar staat klaar. Google heeft beveiligingsupdate januari 2019 beschikbaar gesteld welke vanaf nu uitgerold zal worden naar verschillende toestellen. Als eerst zijn de Pixel-toestellen aan de beurt, waarbij de update ook nog enkele patches heeft. Deze vind je in onderstaande afbeelding. Hieruit blijkt dat voor de Pixel 3 en 3 XL gewerkt is aan verbeterde audiokwaliteit tijdens het opnemen van een video.

Degenen met een Pixel kunnen aan de slag met de Factory Images of OTA Images.

Beveiligingsupdate januari 2019

Niet alleen voor Pixel-toestellen zijn er verbeteringen doorgevoerd. Het Android OS krijgt met de update van januari 27 patches doorgevoerd. Deze zijn niet per definitie voor ieder toestellen. Zo kan het aantal patches afhankelijk zijn van het merk en model toestel, het type processor en verschillende andere eigenschappen van een smartphone.

Fabrikanten kunnen vanaf nu aan de slag met het optimaliseren van beveiligingsupdate januari 2019 voor hun toestellen. Wanneer deze beschikbaar is, zullen we je hierover informeren. Heb jij de patch van januari? Laat het ons dan, inclusief een screenshot, weten! Neem met ons contact op per e-mail.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel