LG G6: update naar Android Pie ‘dichtbij’; screenshots opgedoken

LG G6-bezitters moeten er lang op wachten, maar het moment waarop Android Pie beschikbaar komt, lijkt steeds dichterbij te komen. Nu zien we screenshots van de nieuwe versie van Android, voor de LG G6.

Android Pie is onderweg

LG lijkt niet heel veel haast te maken met de verspreiding van Android 9 Pie voor de LG G6. Ook de LG G7 ThinQ kreeg onlangs pas deze update naar de nieuwe Android-versie. Toch lijkt er voor de Europese gebruikers goed nieuws te melden. LG test een beta-versie van de nieuwe software, voor de Europese markt. Een vroegtijdige beta is opgedoken, waardoor we een beter beeld krijgen van de update.

LG G6 Android Pie beta

De update levert dus Android 9 Pie, met de eigen LG UX skin. Die is erg aanwezig, waardoor de verschillen tussen Oreo en Pie op de LG G6 een stuk minder lijken te zijn. Samen met de update wordt beveiligingsupdate mei 2019 geleverd, al kan dit met de definitieve update nog veranderen. De bron meldt dat de nieuwe build ook de twee-knoppen gesture brengt uit Pie. Ook dual-apps en de screenrecorder is op de LG G6 te vinden na de update.

LG G6 Android Pie multitasking beta

In onderstaande video krijg je een uitgebreide indruk van het nieuwe Android Pie op de LG G6. De bovenstaande screenshots zijn ook van de nieuwe Android-versie. Het is niet bekend wanneer LG de G6 voorziet van de definitieve update. Wel werd eerder duidelijk dat dit pas in Q3 2019 staat te gebeuren. Het geduld wordt dus nog even op de proef gesteld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel