Samsung Galaxy S9/S9+ pre-order gestart: de beste aanbiedingen

Samsung kondigde gisteren de nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ aan. Beide toestellen zullen begin maart uitgeleverd worden als je er vroeg bij bent. Mocht je nog op zoek willen naar de beste en meest interessante aanbiedingen en prijzen, lees dan zeker verder.

Samsung Galaxy S9 pre-order

De pre-order voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ is in volle gang. Mocht je als eerst het toestel in je bezit willen hebben, dan hoef je hiervoor alleen maar het toestel voor 8 maart te bestellen. Wanneer je dit doet, ontvang je de smartphone namelijk een week eerder dan wanneer het toestel in de winkels ligt. De uitlevering start namelijk voor de niet-eerste beslissers op 16 maart.

In Nederland zijn de twee toestellen in drie kleuren leverbaar: Midnight Black, Lilac Purple en Coral Blue. Bij de S9 is er een 5,8 inch display, bij de S9 Plus een 6,2 inch. Daarbij is de Plus voorzien van een dubbele camera (12MP + 12MP) en is ook de enkele camera van de S9 voorzien van een variabel diafragma zodat onder alle omstandigheden de beste foto’s gemaakt kunnen worden.

Wil je alles lezen over de S9 en S9+? Lees dan ons uitgebreide artikel over de Galaxy S9 aankondiging.

Samsung Galaxy S9 Coral Blue

Inruilactie

Nu het mogelijk is om een pre-order te plaatsen kunnen we je wat meer advies geven. Bij alle Nederlandse winkels wordt het toestel geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Soms geeft Samsung nog een cadeautje (een zogenoemde gift) bij aankoop van een toestel, maar dat is bij de Galaxy S9-serie niet het geval.

Wel kun je tot 400 euro terugkrijgen bij het inruilen van je oude toestel. Hierbij gaat het wel om werkende toestellen en geen kapot scherm. Deze promotie loopt van 25 februari tot en met 15 maart 2018. Maximaal 3 aanmeldingen per huishouden, en maximaal 1 per aangekocht product. Alle voorwaarden vind je op de website van de inruilactie. Overigens geldt het niet voor geïmporteerde producten, waaraan sommige winkels doen.  Je kunt wel vooraf zien hoeveel geld je voor je toestel nog krijgt.

Samsung Galaxy S9+ Plus Midnight Black

Kopen

Wil je de Samsung Galaxy S9 kopen? Dan kun je bij verschillende winkels terecht. We hebben de linkjes naar de webwinkels direct voor je hieronder neergezet. Helaas is aan de prijs niets te doen; de adviesprijs van de S9 staat op 849 euro, voor de S9+ betaal je 949 euro. Plaats je een pre-order voor 8 maart, dan krijg je hem 9 maart binnen. Bestel je hem na die datum, dan krijg je hem 16 maart in huis.

En ook bij de providers wordt het toestel leverbaar;

Daarnaast geven we je ook advies met de beste Galaxy S9 hoesjes. Je kunt de specificaties en meer vinden op de toestelpagina’s. Dit kan via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel