Samsung Galaxy S9/S9+: alle hoesjes, covers en officiële accessoires

Samsung kondigde afgelopen zondag de nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ aan. Beide toestellen zijn samen weer een verbetering ten opzichte van de Galaxy S8-serie. Bij nieuwe toestellen horen ook nieuwe Galaxy S9 accessoires; zoals hoesjes, DeX Pad en nog meer. Die zetten we voor je op een rij.

Galaxy S9 accessoires

Op de zondagavond voor de start van het Mobile World Congress heeft Samsung de Galaxy S9-serie gepresenteerd. De serie bestaat uit de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Hoewel het beeldscherm van de S9 even groot is als bij de S8, zijn de formaten van de behuizing wel anders. Hierdoor zullen de bekende Samsung hoesjes niet passen, mocht je die willen gebruiken.

Naast hoesjes en covers heeft Samsung nog meer officiële accessoires uitgebracht. Een overzicht hiervan hebben we hieronder voor je neergezet. Overigens kun je nu nog eerder de smartphone in bezit te krijgen door eerder een Galaxy S9 pre-order te plaatsen.

Galaxy S9 hoesjes

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S9 of S9+ is er in verschillende soorten en maten. Wil je er eentje die alleen de achterkant beschermd, of liever het hele toestel? Wil je een case waarin je ook je pasjes op kunt bergen, of juist niet? Samsung biedt voldoende keus voor het kiezen van een hoesje. DroidApp is op speurtocht gegaan en zet ze hieronder voor je op een rij.

Samsung Galaxy S9 Clear View Standing Cover

Clear View Standing Cover

Bij een stijlvolle telefoon hoort een stijlvol hoesje, bijvoorbeeld de Clear View Standing Cover. Zoals de naam al aangeeft kun je de achterkant opwippen zodat je hem als standaard neer kunt zetten. De cover is aan de voorkant transparant gekleurd, zodat je wel gewoon toegang hebt tot het Always On Display en zien welke meldingen er binnen zijn gekomen. De Clear View Stand Cover is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en paars.

Te koop voor €59,99 bij:

Samsung Galaxy S9 LED View Cover

LED View Cover

De LED View Cover van Samsung is er eentje die we al verschillende generatie mee zien gaan, en dat is niet heel gek, want het is een stijlvol hoesje. Meldingen zoals een gemiste oproep of nieuwe berichten krijg je dankzij de LED-lampjes die doorschijnen aan de voorkant. Tevens kun je tientallen pictogrammen kiezen om de cover op te vrolijken. In de LED View Cover voor de S9 is tevens ruimte voor één (bank-)pasje. Je kunt de LED View Cover kopen in de kleuren blauw, zwart en paars.

Te koop voor €69,99 bij:

Samsung Galaxy S9 Alcantara Cover

Alcantare Cover

Wil je liever niet dat voorkant van de Galaxy S9+ of Galaxy S9 beschermd wordt, maar wel de zij- en achterkant; dan is de Alcantara cover wellicht een goede keuze. Dankzij de suède-achtige textuur voelt het hoesje zacht aan. Door dit materiaal heb je ook meer grip op je toestel. Dit hoesje is verkrijgbaar in de kleuren rood, mint, zwart en blauw.

Te koop voor €49,99 bij:

Samsung Galaxy S9 Protect Standing Cover

Protect Standing Cover

Nieuw bij de Galaxy S9 is de Protect Stand Cover; een cover die alleen de zijkant en achterkant beschermd van je toestel. Aan de achterkant van het toestel zit een standaard die je uit kunt klappen, waardoor je je telefoon neer kunt zetten. Handig, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film. De naam ‘Protect’ geeft aan dat het een extra sterke bescherming weet te bieden. Tevens is de cover voorzien van een militaire klasse-beoordeling; MIL-STD 810G waarbij het een valtest heeft ondergaan. Houd er wel rekening mee dat de voorkant dus niet beschermd wordt met dit hoesje. De Protect Standing Cover is er alleen in de kleur zwart.

Te koop voor €39,99 bij:

Samsung Galaxy S9 Hyperknit cover

Hyperknit Cover

Samsung omschrijft de Hyperknit Cover als een sportief hoesje, en dat kan kloppen. Dit type cover is namelijk gemaakt van dezelfde stof als bijvoorbeeld je sneakers. Dit heeft als voordeel dat de S9 nauwelijks zwaarder wordt en lekker in de hand ligt. De Hyperknit Cover beschermt de zijkanten en de achterkant van de S9 en S9 Plus. Het hoesje is er in de kleuren grijs en rood. Daarbij is het een stevig hoesje, doordat de binnenkant van hard materiaal is.

Te koop voor €34,99 bij:

Samsung Galaxy S9 Silicone Cover

Silicone Cover

Ook voor de Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn er weer de silicone covers. Deze beschermen de zijkant en achterkant van je toestel en zorgen voor een goede grip op het toestel. Er zijn uitsparingen voor de poorten, de vingerafdrukscanner en de camera; de volumetoetsen worden door het hoesje beschermd. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, grijs, mint en roze.

Te koop voor €29,99 bij:

Andere hoesjes

Ook andere fabrikanten werken aan hoesjes voor de Samsung Galaxy S9 en S9+. Hiervoor hoeft de kwaliteit zeker niet onder te doen. Een fabrikant als Spigen heeft een naam hoog te houden op het gebied van bescherming voor je smartphone. Voor de Galaxy S9 is er bijvoorbeeld de Spigen Liquid Air Cover; deze beschermt de achterkant en zijkant en heeft een slank design zodat je nog steeds kunt genieten van het design van je S9.

Te koop bij:

Samsung Galaxy S9 spigen

Er is ook van Spigen een transparante cover beschikbaar, zodat de kleur van je toestel nog beter tot zijn recht komt. Dit is bijvoorbeeld de Liquid Crystal Back Cover en is transparant en beschermt de zijkant en achterkant van je S9 of S9+.

Te koop voor €16,95 bij:

Alle hoesjes zijn ook via de webshop van Samsung te koop via deze link. Je vindt ze onderaan de pagina.

Andere accessoires

Natuurlijk zijn er meer accessoires door Samsung beschikbaar gesteld voor de Samsung Galaxy S9. Denk hierbij aan DeX Pad. Als je hier je telefoon in klikt kun je je S9 omtoveren tot een computer. Je kunt dankzij de HDMI- en USB-poorten hier je monitor, toetsenbord en muis op aansluiten en aan de slag gaan. Daarbij kan het scherm van de S9 of S9+ veranderen in een Touch Pad of Touch Keyboard.

Je kunt het DeX Pad voor 99,95 euro aanschaffen bij Knaldeals.

De nieuwe draadloze snelle lader (EP-N5100) is te vinden op de website van Samsung voor een bedrag van 64,99 euro. Daarnaast kun je hem ook bestellen bij Knaldeals via deze link.

Wil je alle informatie over de S9? Raadpleeg dan de onderstaande buttons voor de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel