Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e pre-order: dit zijn de beste aanbiedingen

Samsung kondigde gisteren haar nieuwe Samsung Galaxy S10-serie aan. Hoewel de pre-order gisteren al begon, is vandaag de officiële start. Bij een pre-order van de Galaxy S10, S10e of Galaxy S10+ krijg je een gratis set Galaxy Buds. We zetten de beste deals en aanbiedingen op een rij.

Galaxy S10 pre-order aanbiedingen

De Samsung Galaxy S10-serie is de tiende generatie van de Galaxy S-serie. De smartphonefabrikant presenteerde de Galaxy S10e, S10 en S10+ gisteren, samen met de interessante Galaxy Fold. We hebben de toestellen al uitgebreid besproken in onze uitgebreide Galaxy S10 hands-on. Vanaf nu is het mogelijk de toestellen ook te pre-orderen, waarbij je ook een cadeautje kunt krijgen.

De Samsung Galaxy S10e is voorzien van een 5,8 inch Full-HD+ beeldscherm. Deze loopt niet door aan de zijkanten. Aan boord is Android Pie, een snelle octa-core processor en een dual-camera te vinden. De vingerafdrukscanner bevindt zich aan de zijkant van de telefoon.

Samsung Galaxy S10 pre-order

Bij de Galaxy S10 is er net als bij de S10e een punch-hole waarin de 10 megapixel camera is geplaatst. De smartphone heeft aan de achterkant een triple-camera waarmee je de mooiste foto’s moet kunnen schieten. In het scherm is de vingerafdrukscanner geïntegreerd en je kunt andere apparaten draadloos opladen.

Er zijn kleine verschillen met de Galaxy S10+, en deze zien we vooral aan de voorkant. Het toestel heeft namelijk een dubbele front-camera. Ideaal voor het maken van de mooiste selfies. De Galaxy S10+ heeft een 6,4 inch beeldscherm met Quad-HD+ resolutie, de S10 een 6,1 inch scherm met diezelfde resolutie.

Samsung Galaxy S10 kopen

Kopen en pre-order actie

Bij aanschaf van een Samsung Galaxy S10 of S10+ krijg je een gratis set Galaxy Buds, de nieuwe headset van Samsung. Deze geven je zes uur lang plezier. Mocht de accu dan leeg zijn, dan biedt de case nog zeven uur luisterplezier. Deze krijg je alleen bij de S10 en S10+, dus niet bij de S10e. Daarbij geldt; op is op. Je dient de pre-order te plaatsen voor 8 maart, want vanaf 8 maart worden de toestellen uitgeleverd.

Het is onmogelijk alle abonnementsprijzen van de toestellen op een rij te zetten. Wel kun je via de toestelpagina’s, via de knop hieronder, het meest geschikte abonnement voor jou vergelijken, zodat je niet teveel betaalt. Daar vind je ook de actuele prijzen van de verschillende winkels en de specificaties. De smartphones zijn vanaf nu te bestellen bij:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 647,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel