Samsung en KPN lanceren Rijksmuseum-edities van Galaxy smartphones

Samsung en KPN hebben nieuwe edities voorgesteld van de Note 9, Galaxy S9 en S9+. Alle drie de modellen zijn tijdelijk te verkrijgen als zogenoemde Rijksmuseum-edities die helemaal in de stijl van de Hollandse meesterwerken zijn.

Rijksmuseum op je Galaxy

Het cultureel erfgoed in Nederland moet vanaf vandaag een stukje meer toegankelijker zijn, door de samenwerking tussen KPN en Samsung. Beide partijen hebben de Rijksmuseum edities van de Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 gepresenteerd. Niet alleen is daarmee de interface aangepast aan de Hollandse meesterwerken, ook aan de buitenkant is er wat veranderd.

Samsung Galaxy S9 rijksmuseum

Qua interface merk je het aan verschillende elementen. Denk aan het thema, de app-icoontjes van Samsung apps en het Always On Display. Met de voorgeïnstalleerde Rijks App heb je toegang tot 600.000 kunstwerken uit de Rijksmuseumcollectie, die je weer als achtergrond kunt gebruiken. De beelden kun je aan collecties toevoegen en rechtenvrij gebruiken.

Samsung Galaxy S9 rijksmuseum 2

Het meest bijzondere aan de speciale edities is de smartcover met daarop de Nachtwacht van Rembrandt. Daarnaast krijg je nóg een tweede cover die je kunt laten bedrukken met je eigen meesterwerk. Samsung en KPN geven je bij aanschaf van een speciale Rijksmuseum-editie ook twee tickets voor gratis toegang tot het museum in Amsterdam. Volgens Samsung heeft het Rijksmuseum veel meer te bieden dan alleen de Nachtwacht. Deze stap maakt de collectie nog dichter bij de mensen, en tevens toegankelijker voor het jongere publiek.

Samsung rijksmuseum

Verkrijgbaarheid

De actie voor de Rijksmuseum editie van de Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 loopt tot en met 4 november 2018. Hiervoor dien je één van de drie toestellen aan te schaffen bij KPN in combinatie met een abonnement.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel