Komt de HTC One M9 Plus naar Nederland?

Vanuit HTC wordt er gehint op de komst van de HTC One M9 Plus naar Europa. De HTC One M9 Plus is de grote broer van de HTC One M9 en heeft een aantal extra functies meegekregen. De kans is zomaar aanwezig dat het toestel ook naar Nederland komt.

HTC One M9 Plus

In maart kondigde HTC de HTC One M9 aan tijdens het Mobile World Congress. Een maand later lag dit toestel in de Nederlandse winkels. Voor de Aziatische markt heeft HTC in april de HTC One M9 Plus aangekondigd. Al snel werd duidelijk dat dit toestel niet naar Europa zou komen. Vandaag wordt de indruk gewekt dat HTC toch plannen heeft om de HTC One M9 Plus naar Europa te brengen.

HTC One M9 Plus

Mark Moons, directeur van HTC Benelux, plaatste vandaag op Twitter een foto van de HTC One M9 Plus. Daarbij werden enkele specificaties uitgelicht; het 5,2 inch 2K-beeldscherm, de vingerafdrukscanner en de duo-camera. Op de vraag of het toestel ook naar Nederland zou komen gaf Moons de reactie “Speel met de gedachte”. Dit zou kunnen betekenen dat HTC aan het overwegen is om de One M9+ naar Nederland te brengen. Duidelijk is wel dat er nog geen definitieve beslissing is genomen. Opvallend is wel dat het plaatsen van een foto wel een duidelijke hint kan zijn naar de komst van de One M9 Plus.

Zie jij de komst van de HTC One M9 Plus wel zitten, of laat je dit toestel aan je voorbij gaan?

bron Twitter

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel