HTC One M9 Plus te zien op duidelijke persfoto

Een vermoedelijke persfoto laat de HTC One M9 Plus in volle glorie zien. Het toestel lijkt in de render veel op de HTC One M9, maar er zijn toch wel degelijk een reeks verschillen te zien. 8 april zal het toestel aangekondigd gaan worden.

Op het internet verschijnen de laatste tijd veel berichten rondom de nieuwe HTC One M9 Plus. Het toestel moet de grotere broer worden van de HTC One M9, welke tijdens het Mobile World Congress begin deze maand werd aangekondigd. De HTC One M9 Plus is nu te zien in een duidelijke render, in de donkere kleurvariant. De afgelopen tijd verscheen enkel de lichte kleurvariant van de M9 Plus voor de camera.

HTC One M9 Plus

Het grote verschil met de HTC One M9, is dat de Plus een home-button heeft tussen de onderste speaker-grille. Het zou kunnen zijn dat HTC hier een vingerafdrukscanner in heeft verwerkt. Daarbij is aan de achterkant van de HTC One M9 Plus een ronde camerasensor te vinden samen met de DuoCamera die we kennen van de HTC One M8.

In Beijing zal op 8 april vermoedelijk de HTC One M9 Plus aangekondigd worden. Pas dan zullen we ook te weten komen of de HTC One M9 Plus naar Europa zal komen.

via upleaks

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel