HTC One M9 Plus: live foto’s en 8 april aankondiging

HTC heeft voor 8 april een persconferentie gepland. HTC spreekt van “More than One”. Dit duidt op een nieuwe smartphone die naast het vlaggenschip, de HTC One M9, beschikbaar zal komen. De verwachting is dat het hier gaat om de HTC One M9 Plus. Er zijn nu nieuwe foto’s opgedoken van de vermoedelijke HTC One M9+.

HTC One M9 Plus of HTC One M9+

HTC heeft een persuitnodiging uitgestuurd voor de aankondiging van een nieuwe HTC One. Het gaat hierbij vermoedelijk om de HTC One M9 Plus. De specifieke naam is nog niet helemaal bekend. De laatste geruchten zijn dat het toestel de naam HTC One M9+ meekrijgt, waarbij het symbool het woord ‘Plus’ vervangt.

HTC One M9 Plus

De aankondiging gaat plaatsvinden in Beijing op 8 april 2015. De HTC One M9+ zal een slagje groter zijn dan de HTC One M9 en beschikt over twee camera-sensoren, iets wat we eerder zagen bij de HTC One M8, waarbij de DuoCamera meer diepte kon brengen in foto’s.

HTC One M9 Plus Beijing

Daarbij zal de HTC One M9 Plus volgens de laatste geruchten beschikt het toestel over 3GB werkgeheugen, 5,2 inch Quad-HD display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en minimaal 32GB intern geheugen. Als de geruchten kloppen dan draait het toestel op Android 5.0 Lollipop en is het onder de motorkap voorzien van en MediaTek octa-core processor.

HTC One M9+ Plus

De verwachting dat het toestel daardoor ook naar Nederland zal komen, lijkt ons niet groot. Toch spreken ook deze geruchten elkaar weer tegen en zou het toestel wel naar Europa komen. Het kan zijn dat als het toestel inderdaad naar Europa komt, dat het toestel dan een andere processor krijgt. Iets wat vaker het geval is in vergelijkbare situaties.

HTC One M9+ Plus

Op internet zijn nu een reeks foto’s uitgelekt van het vermoedelijke prototype van de HTC One M9 Plus. Deze lijken op de eerder uitgelekte foto’s van de HTC One M9 Plus. Te zien is dat het toestel tussen de onderste speaker-grill een home-button krijgt. Dit zou kunnen duiden op een vingerafdrukscanner. We houden een slag om de arm, 8 april weten we meer.

HTC One M9+ Plus

HTC kondigde tijdens het Mobile World Congress begin deze maand de HTC One M9 aan. Dit toestel zal vanaf 1 april in de Nederlandse winkels komen te liggen.

Bekijk ook:

via PhoneArena

Lees ook

Reageer op dit artikel