‘HTC One M9 Plus met opvallende verschijning uitgelekt’

Op het internet zijn foto’s opgedoken van de vermoedelijke HTC One M9 Plus. Wat direct opvalt is de toch wel aparte vormgeving van het toestel.

HTC One M9 Plus

De HTC One M9 Plus is naar verwachting uitgelekt op foto’s die op het internet zijn verschenen. We schreven eerder al over de HTC One M9 Plus die vermoedelijk was uitgelekt, maar enkel de HTC One M9 werd tijdens het Mobile World Congress aangekondigd.

Het onderste voorpaneel met de speaker is in tweeën gesplitst en er is een home-button tussen gekomen. Het is goed mogelijk dat het hier gaat om een vingerafdrukscanner.

HTC One M9 Plus

President van HTC Amerika Jason Mackenzie heeft tegenover Business Insider een opvallende uitspraak gedaan. HTC zal midden- of eind maart een grote aankondiging doen. Met de aankondiging zal HTC zich onderscheiden met de grote merken Apple en Samsung.

Wat Mackzenie hiermee bedoelt en of we dan inderdaad de HTC One M9 Plus gaan terugzien, is nog maar de vraag. Het kan hier ook gaan om een software-gerelateerde aankondiging, zoals wellicht een concurrent voor iCloud; alle opties staan open.

via Smartdroid, Talk Android

Lees ook

Reageer op dit artikel