Android 6.0 Marshmallow nu beschikbaar voor HTC One M8 GPE

Wanneer je in het bezit bent van de HTC One M8 Google Play Edition dan kun je vanaf vandaag updaten naar Android 6.0 Marshmallow. De update voor dit toestel is een van de velen die HTC nog uit zal gaan brengen.

HTC One M8 GPE

De Google Play Edition, kortweg GPE, betekent dat er geen HTC sausje over de interface is gegoten en je dus de standaard Android ervaring krijgt. Dat maakt het updaten van dit specifieke toestel een stuk makkelijker voor de fabrikant. In een tweet liet vice-president Mo Versi weten dat de update gereed staat. De update is ongeveer 450MB groot en heeft als buildnummer MRA58K.H6 meegekregen.

HTC One M8 GPE - Android 6.0 Marhsmallow

Ook zijn de beveiligingsupdates van november verwerkt in de update zodat het toestel over de meest recente updates beschikt. Bezitters van het toestel krijgen de update automatisch aangeboden middels een over-the-air update. Via instellingen, over de telefoon en vervolgens “Systeemupdates” kun je controleren of de update al klaar staat voor je HTC One M8 GPE. Wil je weten of jouw device een update krijgt naar Android Marshmallow, bekijk dan ons handige overzicht!

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel