Honor maakt Marshmallow-plannen bekend: 4X, 6, 6+ en 7

Honor heeft zijn eerste verjaardag gevierd. Tijdens ‘de verjaardag’ van het Chinese merk heeft Honor definitief de update-plannen bekend gemaakt voor een aantal smartphones. Het gaat om de update naar Android 6.0 Marshmallow die beschikbaar zal komen voor de Honor 4X, Honor 6, Honor 6+ en Honor 7.

Honor: Android 6.0 Marshmallow

Honor heeft haar eerste verjaardag gevierd in de Duitse hoofdstad Berlijn. Tijdens het verjaardagsfeestje heeft Honor de update-plannen bekend gemaakt voor verschillende Honor toestellen. Eerder schreven we al over de update-plannen voor Android 6.0 Marshmallow voor een aantal toestellen van zowel Huawei als het dochtermerk Honor. Ook voor de Honor 7 doken er al berichten op voor de Android 6.0 Marshmallow update.

Honor 7

Honor zal in december van dit jaar beginnen met het uitvoeren van de beta-test voor de Honor 7. Vanaf januari wil Honor starten met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow voor de Honor 7, Honor 6+, Honor 6 en Honor 4X in Europa. Wanneer er meer bekend is over de updates voor de Honor smartphones dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

via Androidworld.it

Lees ook

Reageer op dit artikel