Honor maakt Marshmallow-plannen bekend: 4X, 6, 6+ en 7

Honor heeft zijn eerste verjaardag gevierd. Tijdens ‘de verjaardag’ van het Chinese merk heeft Honor definitief de update-plannen bekend gemaakt voor een aantal smartphones. Het gaat om de update naar Android 6.0 Marshmallow die beschikbaar zal komen voor de Honor 4X, Honor 6, Honor 6+ en Honor 7.

Honor: Android 6.0 Marshmallow

Honor heeft haar eerste verjaardag gevierd in de Duitse hoofdstad Berlijn. Tijdens het verjaardagsfeestje heeft Honor de update-plannen bekend gemaakt voor verschillende Honor toestellen. Eerder schreven we al over de update-plannen voor Android 6.0 Marshmallow voor een aantal toestellen van zowel Huawei als het dochtermerk Honor. Ook voor de Honor 7 doken er al berichten op voor de Android 6.0 Marshmallow update.

Honor 7

Honor zal in december van dit jaar beginnen met het uitvoeren van de beta-test voor de Honor 7. Vanaf januari wil Honor starten met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow voor de Honor 7, Honor 6+, Honor 6 en Honor 4X in Europa. Wanneer er meer bekend is over de updates voor de Honor smartphones dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

via Androidworld.it

Gerelateerd

Reageer op dit artikel