Huawei: deze smartphones krijgen Android 6.0 Marshmallow (exclusief)

De laatste weken gaan er veel berichten rond over Android 6.0 Marshmallow. Inmiddels zijn ook de update plannen van Huawei bekend gemaakt, zo ontdekte DroidApp vanmiddag. Daarbij worden naast een aantal Huawei-smartphones ook een aantal toestellen van Honor genoemd die geüpdatet zullen worden naar Marshmallow.

Huawei: Android 6.0 Marshmallow

Op het internet is een officieel document opgedoken van Huawei, waarin de update-plannen voor het Chinese merk worden onthuld. De lijst laat zien welke toestellen de update naar Android 6.0 Marshmallow zullen krijgen. Vanaf november zullen de toestellen bijgewerkt worden naar de nieuwste Android-versie. Volgens het document wordt de nieuwste Android-versie momenteel getest door Huawei.

De volgende toestellen zullen de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgen:

Uit het overzicht blijkt dat toestellen zoals de Huawei Ascend P7 niet bijgewerkt zullen worden naar Marshmallow. Vorige week wist DroidApp te melden dat de Lollipop-update voor de Huawei Ascend P7 werd uitgerold. Ook wisten we te melden dat Android 6.0 Marshmallow voor de Honor 7 beschikbaar zou komen. Ook de Honor update-plannen zijn bekend, die vind je hieronder.

Wanneer er meer bekend is over de updates naar Marshmallow voor de Huawei en Honor-smartphones, dan houden we je uiteraard op de hoogte!

Bekijk ook: Android 6.0 Marshmallow: deze toestellen krijgen de update

Lees ook

Reageer op dit artikel