Honor bevestigt Android 6.0 Marshmallow update voor Honor 7

Honor heeft bekend gemaakt dat de Honor 7 de update naar Android 6.0 Marshmallow zal gaan krijgen. Wel meldt het dochtermerk van Huawei daarbij dat dit niet dit jaar zal zijn. De Honor 7 is momenteel het vlaggenschip van Honor en valt op door de strakke afwerking en het interessante prijskaartje.

Honor 7

Honor heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe update voor de Honor 7. Het gaat om de update naar Android 6.0 Marshmallow. Het Chinese jongeren-merk zegt daarbij wel dat de update sowieso niet meer dit jaar zal plaatsvinden. Toestellen van Honor worden net als de Huawei-toestellen met Android voorzien van een eigen skin; EMUI. Ook het afstemmen van EMUI op Android vraagt even wat tijd voor de ontwikkelaars.

Honor 7 Android 6.0

Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. In ons handige Marshmallow update-overzicht kan je precies vinden wanneer jouw toestel de update krijgt. De Honor 7 is een interessante smartphone met een aluminium behuizing, een vingerafdrukscanner, een krachtige processor  en een 20 megapixel camera. Deze week publiceerde we de uitgebreide Honor 7 review; daar vind je alles over dit toestel.

Lees ook

Reageer op dit artikel