HTC Nexus Sailfish: nieuwe renders laten toestel van iedere kant zien

HTC en Google zijn samen druk bezig met de ontwikkeling en productie van de nieuwe Nexus-smartphones. Onder de codenamen Marlin en Sailfish is er al veel informatie naar buiten gebracht over de nieuwe toestellen. Nu zijn er nieuwe renders verschenen waarin we de Nexus Sailfish zien.

HTC Nexus Sailfish renders

Opnieuw is er nieuws te melden over de nieuwe Nexus-toestellen. Het Taiwanese HTC mag dit jaar de toestellen produceren. De afgelopen tijd kregen we al veel informatie en beelden te zien, en ook vandaag krijgen we nieuwe renders voorgeschoteld. Zo krijgen we de Nexus Sailfish van alle kanten te zien.

Nexus Sailfish render

De Sailfish zal naar verwachting een 5,0 inch scherm krijgen, de Marlin een 5,5 inch. Ook wordt er gesproken over een Snapdragon 820 processor en een metalen behuizing. HTC zou de toestellen voorzien van een USB Type-C poort. Deze renders zijn gemaakt op basis van de bekende informatie en eerdere lekken. Hierdoor kunnen deze nog afwijken van de definitieve Nexus-toestellen.

Het is nog afwachten wanneer Google de nieuwe smartphones zal presenteren. Eerder werd gesproken over 4 oktober, maar hierover is nog niets officieel bekend. Wel zullen beide toestellen op Android 7.0 Nougat draaien, dat vorige week officieel werd uitgebracht voor andere Nexus-apparaten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel