HTC Nexus Sailfish: metalen design uitgelekt in nieuwe foto’s

Het moment dat Google de nieuwe Nexus-smartphones aan zal kondigen, komt steeds dichterbij. De twee smartphones voor de Nexus 2016-lijn zullen geproduceerd worden door HTC en zijn eerder al opgedoken onder de codenamen Sailfish en Marlin. Vandaag zijn er nieuwe foto’s opgedoken van de metalen Nexus Sailfish.

Nexus Sailfish

Wanneer we de Nexus Marlin en Nexus Sailfish precies kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Wel is het mogelijk dat we op 4 oktober deze twee nieuwe Nexus-toestellen gaan zien. Vandaag is er een foto opgedoken waarmee we al een voorproefje krijgen van de nieuwe Nexus.

Nexus Sailfish

Geen van beide Nexus-toestellen zal beschikken over een plastic behuizing. Vorig jaar, de huidige Nexus-lijn, werd de Nexus 5X voorzien van een plastic behuizing en kreeg de Nexus 6P een metalen behuizing. Allebei de Nexus 2016-toestellen zullen voorzien zijn van een metalen design, dat sterk op elkaar zal lijken.

Nexus 2016 glass

De Nexus Sailfish is de smartphone die we op de foto zien. Deze heeft een 5,0 inch display, terwijl de Marlin een 5,5 inch display mee zal krijgen. Ook op Twitter is er een bericht naar buiten gekomen waarin we de vermoedelijke smartphone krijgen te zien, volgens de tweet. Echter is hierover niet heel veel meer bekend dan dat er mogelijk een test-device in omloop is met een glazen-plastic behuizing met vingerafdrukscanner.

Van het weekend lekte ook al de Nexus 2016 ringtones. Daarnaast kregen we eerder ook al de nieuwe Nexus 2016 launcher en Nexus 2016 wallpapers te zien.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel