Uitgelekt: download de schitterende Nexus 2016 wallpapers

HTC mag dit jaar de nieuwe Nexus-smartphones uitbrengen, zo werd al duidelijk. De nieuwe Nexus-smartphones zijn voorzien van een nieuwe launcher, waar we eerder vanochtend al over schreven, en nieuwe wallpapers. Die wallpapers zijn nu al uitgelekt en kunnen nu gedownload worden voor op je eigen toestel.

Nexus 2016 wallpapers

Google weet ook dit jaar weer veel aandacht te besteden aan de keuze voor achtergronden. De Nexus 2016-toestellen die op termijn worden aangekondigd, zijn voorzien van een reeks schitterende wallpapers. Deze wallpapers zijn nu al uitgelekt.

Nexus 2016 wallpaper

Dieren worden in de nieuwe wallpapers op een mooie manier in beeld gebracht. Daarnaast maakt Google voor de Nexus 2016 wallpapers ook gebruik van mooie, abstracte kleuren en vormen. Op dit moment zijn er 15 wallpapers, maar het is mogelijk dat dit nog niet alle Nexus-wallpapers zijn en dat deze in de toekomst nog uitlekken.

Nexus 2016 wallpapers

Nexus Launcher

Vanochtend schreven we ook al over de nieuwe Nexus Launcher waarbij de bediening middels de vele gestures opviel. Wanneer de nieuwe Nexus-smartphones aangekondigd zullen worden, blijft op dit moment nog onbekend. Aangezien er nu zoveel uitlekt, zou het kunnen zijn dat dit niet heel lang meer op zich laat wachten.

Live wallpapers

Volgens Android Police is Google ook bezig met een grote reeks live wallpapers. Deze live wallpapers zullen zijn voorzien van een groot aantal animaties en daarbij ook veel functies. Google zal dus live wallpapers voorzien van functionaliteit. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Downloaden

Wil je de Nexus 2016 wallpapers op je eigen smartphone? Dan kan je ze hier downloaden.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel