Nieuwe Google Nexus Launcher uitgelekt (+ APK)

De APK van de nieuwe Google Nexus Launcher is uitgelekt op het internet. Dit betekent dat je de nieuwste launcher, die we terug zullen gaan zien op de Nexus-toestellen in 2016, op je eigen smartphone kunt installeren. Wij hebben een voorproefje voor je.

Google Nexus Launcher

Vanmorgen schreven we over de Nexus Launcher 2016 die uitgelekt was. We kregen een mooi voorproefje van waar Google en HTC met de komende Nexus-toestellen mee zouden komen. Hoewel het icoontje van de app drawer verdween, is het menu met de applicaties niet verdwenen. Daarnaast konden we ook kennis maken met een reeks schitterende Nexus wallpapers.

Vanavond is de APK uitgelekt van de nieuwe launcher. Intern wordt de nieuwe Nexus Launcher getest bij Google. Onder de naam Launcher 3 kan je nu zelf de applicatie ook installeren en gebruiken. We hebben op de redactie uiteraard dit gedaan en zijn positief over het algemeen. Wel crasht de launcher wanneer je de achtergrond wilt veranderen of een widget wilt toevoegen. Verder werkt het prima en oogt het strak en werkt het erg snel.

Mocht je de nieuwe Nexus Launcher willen downloaden, dan kan dat via deze link. Houd er rekening mee dat het downloaden van de APK op eigen risico is.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel