HTC Nexus Marlin benchmark geeft inzicht in specificaties

Eerder doken de specificaties van de Nexus Sailfish al op, en nu krijgen we inzicht in de technische specificaties van de andere Nexus-smartphone; de Nexus Marlin. Ook deze smartphone zal door HTC geproduceerd worden.

HTC Nexus Marlin

De HTC Nexus Sailfish en Nexus Marlin houden de geruchtenmolen draaiende, want er gaat geen week voorbij of er is nieuws te melden over de Nexus-lijn. De Nexus Sailfish en de Nexus Marlin zullen allebei door HTC geproduceerd worden en een nieuwe benchmark geeft meer informatie over de specificaties die we bij de Nexus Marlin kunnen verwachten.

Nexus Marlin benchmark

Uiteraard zal de telefoon draaien op Android 7.0 Nougat. Verder wordt een Snapdragon 820 quad-core processor verwacht met 4GB RAM-geheugen. Zover bekend is er een 13 megapixel camera en 8 megapixel front-camera, 32GB opslagruimte en heeft de accu een capaciteit van 3450 mAh. De Nexus Marlin zal verder voorzien zijn van een 5,5 inch display met een 2K-resolutie. Eerder doken al wel berichten op over een 12 megapixel camera.

Eerder kwamen de Nexus 2016 ringtones al naar buiten, kunnen we de Nexus launcher installeren op onze eigen smartphone en kunnen we de wallpapers downloaden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel