Nexus Sailfish benchmark onthult specificaties

HTC en Google werken samen aan twee nieuwe Nexus-toestellen. Deze week kwamen er al berichten naar buiten over de launcher en de wallpapers, nu is er nieuws over het toestel zelf. Een benchmark onthult de vermoedelijke specificaties van de HTC Nexus Sailfish.

Nexus Sailfish benchmark

Deze week was is een week vol met nieuws omtrent de nieuwe Nexus-toestellen. De nieuwe Nexus Launcher dook op en ook kregen we de nieuwe Nexus wallpapers te zien. Een benchmarkt toont nu de specificaties die we kunnen verwachten bij één van de nieuwe smartphones uit de Nexus-serie. Het gaat hierbij om de Nexus Sailfish die geproduceerd zal worden door het Taiwanese HTC.

Nexus Sailfish

Volgens de benchmark beschikt de Sailfish over een 5,0 inch Full-HD display. Daarnaast is er 4GB aan RAM-geheugen, is er een Snapdragon 820 processor met een rekenkracht van tweemaal 2.1 GHz en tweemaal 1.6 GHz. De interne opslagruimte van de Nexus Sailfish zal liggen op 32GB, er is een 12 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Natuurlijk draait de Nexus op het nieuwste van het nieuwste; Android 7.0 Nougat.

Nexus Sailfish benchmark

Wanneer we de nieuwe Nexus-smartphones gaan zien, is nog niet helemaal duidelijk. Wel verscheen van de week het bericht dat we de presentatie op 4 oktober kunnen verwachten. We moeten dus nog even geduld hebben.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel