HTC Nexus Marlin: toont deze render het ontwerp?

HTC mag dit jaar van de partij zijn om twee Nexus-smartphones te ontwikkelen, zo bleek al eerder. Van de Nexus Sailfish kregen we al het één en ander te zien de afgelopen tijd. Nu is ook een render naar buiten gebracht van de Nexus Marlin.

HTC Nexus Marlin

Wat de naam zal worden van het toestel, is nog niet bekend, maar we krijgen wel steeds meer te weten over de specificaties en het design van de nieuwe Nexus-toestellen. Voor beide toestellen gaat het bericht rond dat HTC de toestellen mag ontwikkelen. Eerder kwamen we al wel de HTC Nexus Sailfish tegen, een toestel die vermoedelijk de Nexus 5X zal opvolgen. Nu krijgen we ook een impressie van wat we van de Nexus Marlin mogen verwachten, de vermoedelijke opvolger voor de Nexus 6P.

HTC Nexus Marlin

De render is gemaakt aan de hand van informatie van een bron die dicht bij de ontwikkeling van de Nexus zou staan. Het toestel zou voorzien zijn van een 5,5 inch display, een vingerafdrukscanner en natuurlijk Android 7.0 Nougat. Of het toestel er definitief zoals hierboven uit zal gaan zien, is nog even afwachten. Vermoedelijk wordt over een aantal maanden alles duidelijk tijdens de aankondiging van Google.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel