Render van nieuwe Nexus Sailfish en Marlin opgedoken

Er is een render verschenen die een indruk geeft van de nog onaangekondigde Nexus Sailfish en Marlin. Deze twee nieuwe Nexus smartphones worden de opvolgers van de Nexus 6P en Nexus 5X die vorig jaar door Google werden aangekondigd.

Nexus Sailfish en Marlin render

Op basis van een betrouwbare bron heeft Androidpolice een render gemaakt van de nog onaangekondigde Nexus Sailfish en Nexus Marlin. Volgens de informatie die de website heeft gekregen zou er mogelijk een G-logo op de achterzijde te vinden zijn. Het is niet duidelijk of op de achterzijde ook het logo van HTC zichtbaar zal zijn. Ook ziet het toestel er mogelijk nog iets anders uit omdat het exacte formaat nog niet bekend is.

Nexus Sailfish en Marlin render

Het uiteindelijke ontwerp van de twee telefoons kan nog afwijken van de bovenstaande render. De Nexus Sailfish en Marlin worden vervaardigd uit aluminium en niet uit polycarbonaat. Qua kleur valt er ook nog een witte variant te verwachten. Eerder zijn ook al onbevestigde specificaties naar buiten gekomen van deze nieuwe telefoons. Wat vind jij van de Nexus Marlin en Sailfish?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel