HTC Bolt komt naar Europa met Android 7.0 Nougat en Sense 8

HTC is bezig met de ontwikkeling van een kleinere HTC 10, de HTC Bolt. Al eerder verschenen er berichten over dit nieuwe toestel, en vandaag krijgen we wat meer informatie. De HTC Bolt zal verschijnen met Android 7.0 Nougat en komt ook naar Europa.

HTC Bolt

Enkele weken geleden kwam de HTC Bolt in het nieuws, een kleinere variant op de HTC 10. Het meest opmerkelijke aan het nieuws was dat er geen 3,5 millimeter audio-jack aanwezig is. Iets wat Apple met de iPhone 7 en Motorola met de Moto Z al eerder deed.

Nu heeft een doorgaans betrouwbare bron rondom HTC, LlabTooFeR, het nieuws naar buiten gebracht dat de HTC Bolt uit de doos voorzien zal zijn van Android 7.0 Nougat met Sense 8. Dit is dezelfde versie van de eigen Sense-skin als de HTC 10, met dus speelse elementen en de zogenoemde Freestyle-modus zoals we die kennen uit de Sense Home app.

HTC Bolt

Europa

Daarnaast zal de nieuwe smartphone ook in geselecteerde Europese landen verschijnen. Het is niet bekend of Nederland en België hierbij horen. Ook komt het toestel naar het Midden-Oosten en Afrika. De HTC Bolt is nog niet officieel aangekondigd, mogelijk staat de aankondiging gepland voor 18 oktober, maar zeker is dit nog niet.

In september lanceerde HTC ook al een andere variant op de HTC 10, de HTC Desire 10 Lifestyle. Deze zal in ieder geval wel uitgebracht worden in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel