Google Pixel (XL): ‘vanaf 20 oktober te koop in Nederland’

Google kondigde eerder deze week de nieuwe Pixel-smartphones aan. Later deze maand zouden ze in verschillende landen al te koop zijn, maar Nederland hoorde hier niet bij. DroidApp heeft nu goed nieuws voor je, want zoals het er nu naar uitziet zijn vanaf 20 oktober de Pixel en Pixel XL ook verkrijgbaar in Nederland.

Google Pixel in Nederland

Dinsdagavond werden tijdens het Made by Google-event verschillende nieuwe producten aangekondigd. Hier werden ook de Pixel en Pixel XL smartphones gepresenteerd. Voorzien van een metaal-glazen behuizing en een 5,0 inch of 5,5 inch display wil Google hiermee een interessante opvolger aanbieden voor de Nexus-toestellen.

Webwinkel Belsimpel laat weten dat de verwachte leverdatum voor de toestellen zal zijn op 20 oktober. Vanaf die datum zal ook in verschillende andere landen de verkoop van start gaan van de Pixel en Pixel XL. DroidApp heeft telefonisch contact gezocht met Belsimpel. Zij gaven aan dat zij geen concrete datum konden geven voor de levering in Nederland. Hierdoor lijken de twee afdelingen niet helemaal op elkaar afgestemd te zijn.

Pixel 20 oktober Nederland

Navraag bij webwinkel Coolblue en Mobiel leert dat bij hen geen leverdatum voor Nederland bekend is. Dat zou kunnen betekenen dat Belsimpel de toestellen importeert uit een ander land en ze zo sneller in de verkoop kan gooien in Nederland. Wel is het mogelijk een pre-order te plaatsen voor de Pixel of Pixel XL in het zwart of wit, en in 32GB of 128GB.

Update 07 oktober 10:52 uur:

Arnoud Wokke laat weten dat Belsimpel inmiddels teruggekomen is op de tweet en geeft aan dat het een fout was vanuit de winkelketen. De datum van 20 oktober lijkt hiermee onjuist en de levering zal pas in de weken erna gaan plaatsvinden. Een exacte datum kan niet gegeven worden. Wel lijkt het erop dat Belsimpel als één van de eersten die het toestel zullen aanbieden. De prijs is immers verhoogd, zo ontdekte we, wat kan erop kan duiden dat Belsimpel de toestellen toch importeert.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel