DroidApp Vandaag van 4 oktober 2016: Google en meer

Google heeft vandaag haar “Made by Google” keynote gehouden in San Francisco. Tijdens de presentatie werden diverse nieuwe producten aangekondigd waaronder Pixel smartphones en Google Home. In DroidApp Vandaag een korte samenvatting van al het nieuws van 4 oktober 2016.

Made by Google

Onder de slogan Made by Google kondigde het Amerikaanse bedrijf vandaag tal van nieuwe producten aan. Met de Pixel en Pixel XL wil Google opnieuw de smartphone markt veroveren, wij hebben alle details op een rijtje gezet. Daarnaast kunnen we binnenkort comfortabel van virtual reality genieten met de Daydream View VR-headset.

Google Pixel kleuren

Ook kwam Google met een reeks handige producten voor in huis, zoals Google WiFi. Met Google WiFi wordt je huis voorzien van een stabiel draadloos netwerk dat geschikt is voor andere Google apparaten zoals de nieuw aangekondigde Chromecast Ultra. Google Home moet, als het aan Google ligt, een assistent worden die in ieder huis een plekje weet te vinden.

Google Home kleuren

Nu dat de Pixel smartphones hun intrede hebben gedaan zijn de Nexus 5X en Nexus 6P verdwenen uit de Google Store. Daarmee zijn beide toestellen alleen nog verkrijgbaar bij diverse retailers. Bezitters van de Nexus 6 ontvangen vanaf vandaag eindelijk de lang verwachte update naar Android 7.0 Nougat. Ook werd de beveiligingsupdate van oktober 2016 uitgerold.

WhatsApp

WhatsApp kreeg vandaag tal van nieuwe functionaliteiten zoals het tekenen op foto’s en GIF-ondersteuning. Met die GIF-ondersteuning is het overigens wel opletten, WhatsApp zou weleens vast kunnen lopen.

WhatsApp 2.12.269

Xiaomi en Samsung

De Xiaomi Mi Box is officieel verkrijgbaar in de Verenigde Staten en is daarmee een betaalbaar alternatief voor de Chromecast Ultra. De Mi Box draait standaard op Android TV 6.0, een speciaal voor televisie aangepaste versie van Android. De Samsung Galaxy Note 4 en Note Edge ontvingen vandaag een beveiligingsupdate en toegang tot de Samsung Cloud.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel