Galaxy Note 4 en Note Edge krijgen beveiligingsupdate en Samsung Cloud

Samsung is in Nederland begonnen met de verspreiding van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge. De twee toestellen krijgen vanaf nu een beveiligingsupdate en Samsung Cloud.

Galaxy Note 4 / Note Edge update

Voor de Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge is Samsung begonnen met het uitrollen van een nieuwe update. DroidApp-lezer Maurice meldt dat de update zojuist binnen is komen rollen op de unbranded Note 4. De update brengt de beveiligingsupdate van september waarbij 49 lekken zijn gedicht.

Samsung Cloud Galaxy Note 4

Ook heeft Samsung het toestel voorzien van Samsung Cloud. Deze functie werd eerder al geïntroduceerd op de Galaxy Note7 en ook kwam deze functie middels een update beschikbaar voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Gebruikers krijgen 15GB aan online opslagruimte aangeboden. Bestanden kunnen hier opgeslagen worden en het is hiermee makkelijker om gegevens van de ene Samsung-telefoon naar de andere Samsung-telefoon over te zetten.

De update zal vanaf nu automatisch aangeboden worden op de Note 4 en Note Edge. Je kunt eventueel handmatig controleren of er een update beschikbaar is via Instellingen > over het toestel > software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel