Galaxy S7 (Edge) beveiligingsupdate beschikbaar in Nederland met Samsung Cloud en nieuwe galerij

Samsung is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Allebei de toestellen krijgen de beveiligingsupdate van september. Samen met deze update krijgen bezitters van toestellen uit de S7-serie ook gratis Samsung Cloud voor online opslag en is de galerij-app vernieuwd.

Samsung Galaxy S7 (Edge) update

Voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge wordt een nieuwe update uitgerold die een aantal verbeteringen naar de toestellen brengt. De beveiligingsupdate voor september dicht niet alleen aantal lekken in de beveiliging. De Koreaanse fabrikant voegt Samsung Cloud integratie toe.

Samsung Galaxy S7 (Edge)

Met Samsung Cloud kunnen gebruikers hun bestanden online in de cloud opslaan en tevens gemakkelijk de gegevens van de ene Samsung-smartphone naar de andere Samsung-smartphone overhevelen. Gebruikers krijgen 15GB aan gratis opslagruimte krijgen. Samsung levert de online opslagdienst ook mee op de Samsung Galaxy Note7. De verwachting is, dat ook de S6-serie ondersteuning zal krijgen op termijn voor Samsung Cloud.

Samsung Cloud

Galerij-app

Ook is de galerij-app van de Samsung Galaxy S7 (Edge) na de update vernieuwd. In de nieuwe versie van Samsung Galerij worden onderwerpen automatisch herkend en kan je de zoekfunctie gebruiken. Deze functies doen denken aan Google Foto’s. Ook is er gezichtsherkenning.

Samsung Galerij S7

Update downloaden

De update is circa 150MB groot en wordt via het toestel (OTA) uitgerold. Inmiddels is de update ook beschikbaar in Nederland en België. De update heeft het versienummer G930FXXU1BPHJ voor de S7 en G935FXXU1BPHJ voor de S7 Edge. Overigens is de update onlangs ook uitgebracht voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met branding. Deze hebben de update gekregen met een beveiligingspatch van augustus en niet van september. Het gaat om de branded T-Mobile en Vodafone-versie van de S7 (Edge).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel