Samsung Galaxy S5, S6 (Edge) en S7 (Edge) krijgen beveiligingsupdate juli in Nederland

Nederlandse bezitters van verschillende Samsung Galaxy-toestellen kunnen een update binnenhalen voor hun smartphone. Het gaat om de Samsung Galaxy S5, Galaxy S6 (Edge (Plus)) en Samsung Galaxy S7 (Edge). Deze maand worden er maar liefst 48 lekken gedicht.

Beveiligingupdate juli

Samsung is in Nederland begonnen met het verspreiden van een beveiligingsupdate voor verschillende smartphones. Voor de bezitters van de Galaxy S5, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn de updates inmiddels uitgerold en de update zal ook naar de Samsung Galaxy S6 komen.

Samsung beveiligingsupdate juli

De update is circa 19MB groot en de uitrol hiervan is nu in volle gang bezig. Je kunt de update gewoon OTA (over-the-air) dus via het toestel installeren en je raakt met de nieuwe beveiligingsupdate geen gegevens kwijt. We hebben de versienummers van de updates voor je op een rij gezet;

Voor de Samsung Galaxy S6 zal de update versienummer G920FXXU4DPG8 meekrijgen. De update betreft dus een belangrijke beveiligingsupdate voor de maand juli. Deze werd enkele weken geleden uitgebracht en dicht maar liefst 48 lekken in Android. Het is dus ook zeker aan te raden om de update te installeren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel