Samsung Galaxy Note7: foto’s tonen Always On Display en wallpaper

Samsung zal begin augustus haar nieuwe Note-smartphone aan het publiek laten zien. Echter is de Galaxy Note7 al meerdere keren opgedoken en ook vandaag is het toestel niet bij de camera’s vandaan gebleven. We zien het toestel nog een keer van dichtbij, inclusief het Always On Display.

Samsung Galaxy Note7

Op 2 augustus zal de Koreaanse fabrikant Samsung de Galaxy Note7 presenteren. Al meerdere keren hebben we te zien gekregen wat Samsung in huis heeft gehaald voor de nieuwe smartphone. Onder andere de irisscanner is een functie die we gaan zien op het toestel.

Samsung Galaxy Note7

Nieuwe foto’s laten de Always On Display functie zien op de Samsung Galaxy Note7. Dit scherm wordt getoond als het toestel bijvoorbeeld op tafel ligt en niet gebruikt wordt. De icoontjes worden getoond van verschillende apps (echter was dit bij de Galaxy S7 beperkt tot bepaalde apps en niet bijvoorbeeld WhatsApp), de tijd en de datum.

Samsung Galaxy Note7 Always On

De vraag is nog steeds of Samsung ook met een Note7 Edge komt, een versie met gebogen schermranden. In ieder geval gaan we de ‘standaard’ versie van de Galaxy Note7 zien begin augustus, want ook hiervan zijn al details en persrenders naar buiten gebracht. Samsung zou de Note7 verder onder andere voorzien van een USB Type-C aansluiting.

Galaxy Note7 wallpaper

Op Twitter is ook één van de nieuwe wallpapers van de Galaxy Note7 geplaatst. Mocht je deze willen hebben, dan kan je die hier downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel