Samsung Galaxy Note 7 uitgelekt: zo ziet het toestel eruit

Er zijn duidelijke hoge resolutie foto’s naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy Note 7. De nieuwe smartphone van Samsung zal vermoedelijk in augustus gepresenteerd worden, maar nu krijgen we het toestel duidelijk te zien. We zien tevens de verschillende kleuren waarin het toestel verkrijgbaar komt. De foto’s bevestigen ook direct de naam van het toestel.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung heeft de Galaxy Note 7 in de startblokken staan. Eerder werd al bekend dat de opvolger van de Galaxy Note 5, ook naar Nederland zal komen. Dit was niet het geval met de Note 5. Op dit moment is de Galaxy Note 4 het meest recente toestel in Nederland uit de Note-serie.

Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 6 zullen we niet gaan zien. Samsung heeft voor de naam ‘Note 7’ gekozen om één lijn te trekken met de populaire Galaxy S-serie. Op dit moment is daar de Samsung Galaxy S7 (Edge) het meest recente toestel.

Op de uitgelekte foto’s zien we de verschillende kleuren waarin het toestel verkrijgbaar zal zijn. Black Onyx, Silver Titanium en Blue Coral. Eerdere geruchten spraken over een aankondigingsdatum van 2 augustus. Daarnaast zou het toestel beschikken over een 5,7 inch Super AMOLED display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, is er een 12 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en een irisscanner.

Lees ook

Reageer op dit artikel