Samsung Smart Glow gaat LED-notificatie opvolgen

Samsung werkt aan een nieuwe functie die de bekende LED-notificatie op moet gaan volgen. De functie krijgt de naam Smart Glow en moet binnenkort al op toestellen van Samsung te vinden zijn. Een speciale rand rondom de camera moet je binnenkort op de hoogte houden van nieuwe meldingen.

Samsung Smart Glow

Een alternatief voor de LED-notificatie komt eraan. De functie genaamd Smart Glow is opgedoken in een handleiding van een toestel van de Koreaanse fabrikant. Niet langer meer zal er aan de voorzijde een LED’je oplichten bij meldingen en notificaties. Samsung zal rondom de camera een ring plaatsen die op kan lichten bij nieuwe meldingen.

Samsung Smart Glow

Smart Glow kan gebruikers ook attenderen op een accu met lage resterende capaciteit. Tevens heeft Samsung de functie voorzien van een mogelijkheid om gemakkelijk een selfie te maken met de camera aan de achterzijde. Wanneer het gezicht gedetecteerd wordt, zal de ring verlicht worden.

Samsung Smart Glow

Het is nog niet duidelijk of we de functie Smart Glow ook op high-end smartphones gaan terugzien. Wel zou de functie geïntroduceerd worden bij de lancering van de Samsung Galaxy J2 (2016). Echter is hiervan niet bekend of dit toestel ook naar ons land zal gaan komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel