Samsung Galaxy S7 (Edge) Lens Cover nu in Nederland: voor de mooiste foto’s

Samsung heeft een nieuwe accessoire uitgebracht in Nederland voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Het gaat om de Lens Cover waarmee je nog mooiere foto’s kunt maken. Tevens dient de Lens Cover voor de S7 direct als bescherming voor je stijlvolle smartphone.

Galaxy S7 Lens Cover

Vanaf vandaag kan je de Lens Cover bestellen voor je Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. In onze Galaxy S7 Edge review schreven we al dat de camera van de S7 prima foto’s weet te schieten, en met de Lens Cover haal je nog meer uit de camera. De Lens Cover bevestig je aan de achterkant van je toestel zoals je ook een case zou bevestigen. Je beschermt dus direct de achterkant van je telefoon.

Samsung Galaxy S7 lens cover

Bij de Lens Cover voor de S7 en S7 Edge worden verschillende lenzen meegeleverd; een groothoeklens en telelens. Samsung garandeert foto’s van uitzonderlijke resolutie zonder vervorming. Je kunt de zogenoemde ‘clip-on’ lenzen gemakkelijk bevestigen op je toestel. Dit gebeurt middels een schroefdraad, zodat ze ook direct goed vastzitten. Met de telelens kan je ver inzoomen en met de groothoeklens kan je meer in beeld brengen.

In de praktijk

DroidApp-lezer Henk heeft de set in huis gehaald en maakte voor ons de onderstaande drie foto’s. De linker is gemaakt zonder Lens Cover. De middelste foto is gemaakt met de 110-graden groothoeklens en de rechterfoto is gemaakt met de telelens. Alle drie de foto’s zijn afkomstig van de Samsung Galaxy S7 Edge.

Lens cover kopen

Voor de Lens Cover betaal je tussen de 130 en 150 euro. Voor de Galaxy S7 is de cover te koop bij Coolblue en Knaldeals. Ben je in het bezit van een Galaxy S7 Edge dan kan je ze eveneens bij Coolblue en Knaldeals vinden via de eerder genoemde links en bij Samsung zelf.

Lees ook: Samsung Galaxy S7 (Edge): dit zijn alle officiële accessoires, hoesjes en covers

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel